MTB-routes
Gratis WIFI
Wandelroutes
Rust

Faciliteiten

 

Toiletgebouw

Het toiletgebouw is in een deel van de kapschuur gemaakt. Hier stonden vroeger de machines die benodigd waren voor het land. In 2021 hebben wij ons toiletgebouw volledig gerenoveerd zodat alles weer netjes en verzorgd is. in het toiletgebouw hebben wij de volgende voorzieningen:

 

Wifi netwerk

Wij beschikken over een volledig dekkend wifi-netwerk. Deze is in 2022 nog volledig nieuw aangelegd en dus voorzien van de laatste techniek. Over de hele camping heb je een goede dekking. Ons Wi-Fi netwerk is volledig gratis voor u beschikbaar. 

 

Recreatieruimte

In het andere deel van de kapschuur hebben wij onze recreartieruimte. Er staat een grote TV voorzien van viaplay en netflix. Daarnaast kun je er darten, biljarten en liggen er gezelsschapspellen. Ook kun je er gezellig zitten.

 

Speeltuin

Achter de kapschuur hebben we een speeltuin voor de kinderen. Hier staan allerlei toestelen zoals een trampoline, schommels, glijbanen en diverse klimtoestellen en een zandbakje. Kortom alles wat een kind nodig heeft om lekker te spelen. 

 

Overdekte fietsenstalling

Naast de speeltuin staat de fietsenstalling. Deze is overdekt dus je fiets is bij zon en regen beschermd. De fietsenstalling heeft plaats voor ongeveer 25 fietsen. In de fietsenstalling zijn oplaadpunten voor de elektrische fiets aanwezig. Dus na een dag fietsen zet je je fiets zo weer aan de lading. 

 

 

oplaadpaal elektrische auto

Als je met een elektrische auto komt is dat geen probleem. Wij hebben een elektrische laadpaal op ons terrein staan. Als je een eigen pas hebt kun je direct aan onze laadpaal je auto opladen. Ben je niet in het bezit van een eigen pas dan is dit helaas ook niet mogelijk.

 

 

Onze Pony's

Wij hebben 2 pony's in de wei staan. Een grote pony met de naam Doedaa waar Jasmijn op rijdt, en een kleine shetlandpony met de naam Sissi. Als Jasmijn de pony's gaat borstellen vindt ze het leuk als ze geholpen kan worden. Als je haar ziet vraag dan even of je mag helpen.  Ook kan ze wel hulp gebruiken in de stallen bij het water vullen, hooizakken vullen, stallen schoonmaken enz, enz.